Familie Arrangementen

Familiearrangementen voor een geslaagd familie-uitje, familie weekend, partijtje of de viering van een jubileum. Bij Inntel Hotels Resort Zutphen kunt u kiezen uit een veelzijdig aanbod aan familiearrangementen en hotelarrangementen in de Achterhoek. Inntel Hotels Resort Zutphen is gelegen tussen de Veluwe en de Gelderse Achterhoek. Hanzestad Zutphen is binnen 10 minuten rijden te bereiken. 

Groepsaccommodatie

Inntel Hotels Resort Zutphen is de ideale groepsaccommodatie die vele familiearrangementen aanbiedt. Alle faciliteiten bevinden zich in of rondom het hotel. Met een speciaal georganiseerde groepsactiviteit bent u verzekerd van een succesvolle dag. Boek bijvoorbeeld een bowlingclinic, cursus koe-knuffelen, tennisclinic of een yoga arrangement, en maak er een onvergetelijk groepsuitje van. Heerlijk ontspannen overnachten in de Achterhoek!

Groepsaccommodatie

Feesten & Partijen

Inntel Hotels Resort Zutphen is dé plek om uw feest of evenement te organiseren. De sfeervolle zalen vormen het ideale decor voor een geslaagde dag. Het is mogelijk om uw feest uit te breiden met een bowlingparty of bedrijfssporttoernooi. Dit staat garant voor plezier!

Feesten & Partijen

Familie Sport Arrangement

Inntel Hotels Resort Zutphen biedt ook verschillende Familiearrangementen aan. Bijvoorbeeld het Familie Sport Arrangement laat uw gezin volop genieten van een exclusief Barbeque Diner, vrij gebruik van fitness, en 2x een overnachting in een tweepersoonskamer. Daarnaast heeft u vrije toegang tot de tennis- en squashbanen, sauna, Jeu de Boules, WiFi en het zwembad. Kijk hier voor meer informatie over het Familie Sport Arrangement.

Familie Sport Arrangement