Familiehotel Gelderland

Wilt u weer eens lekker een weekendje weg met de familie? Kom dan overnachten in de Achterhoek bij Inntel Hotels Resort Zutphen. Ons ideale familiehotel in Gelderland biedt voor ieder wat wils zoals tennisbanen, een multisportcourt, bowlingbanen, squashbanen, fietsroutes en interessante activiteiten. Het kan een heel sportief weekend worden in ons sporthotel in Zutphen, kijk voor sportieve arrangementen naar Familie Sport Arrangementen.

U kunt ook lekker ontspannen in ons zwembad, sauna, Life Fitness Gym en tijdens yogalessen of een massage. In de groene omgeving zijn vele attracties om uw weekend in de Achterhoek er eentje te maken die u nooit meer zult vergeten. 

Familie Activiteiten

Maak uw verblijf met de familie nog leuker door een van de activiteiten bij uw arrangement of verblijf te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een high tea in de gezellige binnenstad, een sessie koe-knuffelen, een tennis- of bowling clinic, zeskamp of een rondvaart over de IJssel met de fluisterboot. Voor het avond programma in ons familiehotel in Gelderland zijn de karaokeavond of een culinaire avond met TopSjef  met de familie altijd zeer geslaagd.

Familie Activiteiten