Fietsarrangement Achterhoek

Zin in een ontspannen weekend in de Achterhoek met haar prachtige natuur? Overnacht dan bij Inntel Hotels Resort Zutphen en verken de groene omgeving op de fiets. Geniet van fietstochten langs de Berkel of de IJssel en maak kennis met Hanzestad Zutphen. Op enkele minuten fietsen van het hotel treft u Het Bronsbergenmeer, een recreatieplas waar u lekker kunt uitwaaien of op een warme zomerdag kunt pootje baden en zwemmen. Fiets- en wandelroutes zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het huren van fietsen is ook mogelijk bij Inntel Hotels Resort Zutphen. 

Brasserie SENSE

Na een intensieve dag op de fiets voelt u zich op uw gemak in de ongedwongen sfeer van Brasserie SENSE. Haal het beste uit uzelf met een gevarieerde maaltijd die genoeg vitamines bevat. Bekijk het menu van Brasserie SENSE. 

Dagelijks bent u ook van harte welkom bij onze hotel bar en op ons zonnige terras. Voor grotere groepen bieden wij een gezellig BBQ Restaurant, waar we BBQ arrangementen aanbieden voor jong en oud.

Brasserie SENSE

Ontspanning

Na een intensieve dag in de Achterhoek met het fietsarrangement is het tijd om te relaxen. U vindt alles onder één dak bij Inntel Hotels en voor een heerlijke ontspannende massage of yoga les hoeft u het hotel niet uit. Wat is er nou lekkerder dan een massage na een dag fietsen in de buitenlucht?

 

Ontspanning

Massages

Ontspanningsmassage
Uw lichaam en geest komen helemaal tot rust met de harmonieuze grepen die in een rustig tempo toegepast worden.

Sportmassage
Deze massage verhelpt verhardingen in spieren en spiervermoeidheid na een lange dag op de fiets, een zeer effectieve massage methode.

Massages