Hotel Arrangementen Achterhoek

Heerlijk ontspannen met een Hotel Arrangement in de Achterhoek. Inntel Hotels Resort Zutphen is de perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk weekendje weg of overnachting in de Achterhoek. Omgeven door de prachtige natuur van de Veluwe kunt u gebruik maken van de vele sport- en ontspanningsfaciliteiten van het hotel. 

Arrangementen

Het hotel biedt verschillende arrangementen aan om u zo optimaal mogelijk te laten genieten van de mooie omgeving van de Achterhoek. Met het ‘Eerlijk Winkelen Arrangement’ heeft u alle ingrediënten om de Hanzestad Zutphen in al haar pracht te ervaren. De omgeving van Inntel Hotels Resort Zutphen leent zich perfect voor wandel- en fietstochten. Het hotel biedt dan ook verschillende fiets- en wandelroutes aan en het is mogelijk om fietsen te huren.

Arrangementen

Massage en Yoga arrangementen

In samenwerking met Wellness Center de Bronsbergen is er een speciaal samengesteld Wellness Arrangement. Met het Wellness Arrangement bent u gegarandeerd van een zorgeloos verblijf in een comfortabele tweepersoonskamer inclusief ontbijtbuffet, gratis draadloos internet en vrij toegang tot het overdekte zwembad. Of wat dacht u van een ontspannen Yoga Arrangement voor een energieker lichaam en geest?

Massage en Yoga arrangementen