Thema Breaks

Het effect van actief ontmoeten, een actieve break om met frisse ideeën de volgende sessie in te gaan hoeft niet veel tijd te kosten!

Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Enjoy jeu de boules

Meet & Jeu de Borrel

Zomers ontstressen tussen het vergaderen door. Onder het genot van Borrel en Bio Bites een balletje gooien op de jeu de boules baan op het sfeervolle terras van de hotelbar.
Toeslag op standaard arrangement: € 7,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet, Body & Mind yoga

Meet, Body & Mind

Business Yoga is een doeltreffende manier om spanningen te lijf te gaan en het hoofd helder te houden in stressvolle situaties. Vanaf 8 personen, duur ca. 45 minuten.
Toeslag op standaard arrangement: € 7,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Picknick

Meet & Picknick

Een local die alles weet van de omgeving neemt u mee met zijn bakfiets voor fietstocht langs de IJssel en een picknicklunch op een adembenemende plek.
Toeslag op standaard arrangement: € 7,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Step

Meet The Green Team

Inntel Hotels resort Zutphen heeft diverse erkenningen behaald voor sociaal en duurzaam ondernemen. Manager en gastheer Henk Hölscher verzorgt graag een korte presentatie over hoe hij sociaal en duurzaam ondernemen heeft geïmplementeerd in de onderneming. Zo kunnen ervaringen worden gedeeld  en kan men elkaar inspireren op dit gebied.
Toeslag op standaard arrangement: Geen    

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet, Pitch & Putt

Meet, Pitch & Putt

Met eigen vervoer gaat u naar een schitterend gelegen Pitch & Put golfbaan op ca. 15 autominuten van het resort. Na een korte instructie met koffie en appelgebak kan iedereen zelfstandig golfen. Het gebruik van golfclubs, ballen en scorekaarten is bij de prijs inbegrepen.
Toeslag op standaard arrangement: € 19,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Smash

Meet & Smash

Een leerzaam, leuk en actief tennisprogramma. Maak kennis met tennis of werk aan het verfijnen uw technieken. De clinic is inclusief een time-out break met verse fruitsmoothie en vindt plaats op onze indoorbanen of - bij mooi weer - op onze buitenbanen.
Toeslag op standaard arrangement: € 25,50 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Score

Meet & Score

Een workshop handboogschieten tussen het vergaderen door. Lekker ongedwongen maar met enige strijdlust. In stijl begeleid met wijn, stokbrood en Franse kaas, in de achtertuin van het resort of bij minder weer in onze sporthal.
Duur: ca. 2,5 uur.
Toeslag op standaard arrangement: € 30,00 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet & Taste Topsjef

Meet & Taste Topsjef

Een avond vol culinaire verrassingen! Ieder team toont zijn kwaliteiten tijdens een wedstrijd cocktails maken, blind proeven, creatief met voorgerechten en een culinaire quiz. Wie wordt uiteindelijk de nieuwe Inntel Hotels Top Sjef?
Vanaf 18 personen, duur: ca. 4 uur.
Toeslag op standaard arrangement: € 45,00 p.p.

   
Inntel Hotels Resort Zutphen - Meet a Cow

Meet a Cow

Een sessie onthaasten met melkkoeien. Door middel van oefeningen waarbij de non-verbale communicatie met de koe een belangrijke rol speelt, wordt de rechterhersenhelft geactiveerd. Wat de workshop exact met mensen doet is moeilijk in woorden uit te drukken, men kan dit het best persoonlijk ervaren!
Toeslag op standaard arrangement: € 47,50 p.p.