Overnachten Achterhoek

Heerlijk overnachten in de Achterhoek. Voor zowel een zakelijk als ontspannen verblijf kunt u terecht bij Inntel Hotels Resort Zutphen. Boek een van de vele arrangementen of maak gebruik van de talloze sportfaciliteiten die Inntel Hotels Resort Zutphen te bieden heeft.

Boek direct op onze website met 10% korting en betaal gegarandeerd de laagste prijs.

Kamers en Hotelfaciliteiten

Heerlijk overnachten in de Achterhoek doet u in een van de 67 hotelkamers van Inntel Hotels Resort Zutphen. Een gezonde lifestyle staat centraal in dit 4-sterren hotel en er is dan ook een zeer divers aanbod aan sport- en ontspanningsfaciliteiten.

Met meerdere voetbalvelden, tennis- en squashbanen; heeft u alle mogelijkheden om sportief bezig te zijn. Ook voor ontspanning bent u bij Inntel Hotels Resort Zutphen aan het juiste adres. Heerlijk ontspannen door een paar baantjes te trekken in het overdekte zwembad of gezellig een potje bowlen in het bowlingcentrum

Kamers en Hotelfaciliteiten

Hotel Arrangementen In de Achterhoek

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft zeer aantrekkelijke arrangementen om uw overnachting in de Achterhoek zo compleet mogelijk te maken. Van groepsarrangementen tot een vriendinnenarrangement, van yoga-arrangementen tot een Eerlijk Winkelen Arrangement. Kortom, een zeer divers en rijk aanbod aan hotel arrangementen in de Achterhoek om van uw verblijf in Gelderland een ervaring te maken. 

Hotel Arrangementen In de Achterhoek