Personeelsuitje Gelderland

Bent u van plan om een onvergetelijk personeelsuitje in Gelderland te organiseren? Wilt u de keuze hebben uit veel verschillende groepsactiviteiten? Inntel Hotels Resort Zutphen heeft alles in huis om een personeelsuitje in Gelderland tot een groot succes te maken. 

Thema Breaks

Tussen alle afspraken en vergaderingen door, even lekker het hoofd leeg maken, om vervolgens met een dosis gezonde energie en frisse ideeën weer plaats te nemen aan de vergadertafel. De actieve breaks zijn er in alle soorten en maten. Tussen het vergaderen door een potje Jeu de Boules op het terras of toch liever een workshop handboogschieten? Op de Thema Breaks pagina ziet u een compleet overzicht.

Thema Breaks

Top Sjef

Nadat de ervaren barman de laatste tips heeft gegeven om een perfecte Mojito cocktail te maken, gaan de teams aan de slag. Het team met de lekkerste en mooiste cocktail wint. Dit is slechts het begin van Top Sjef. Na het leren maken van een cocktail verplaatsen de teams zich naar het ‘blind proeven’. Elk team moet de 20 ingrediënten raden, uiteraard geblindoekt. Het echte werk begint bij het maken van een voorgerecht. Hoe zal de kritische jury het voorgerecht ontvangen? Na de Culinaire Quiz zal er een prijsuitreiking plaatsvinden! Lees alles over Top Sjef.

Top Sjef

Vergaderlocatie Gelderland

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Gelderland? Inntel Hotels Resort Zutphen is uw ideale locatie voor een vergadering in de ontspannen omgeving van de Achterhoek en de Veluwe. Bekijk op de pagina Meetings & Events alle mogelijkheden voor uw succesvolle vergadering bij Inntel Hotels Resort Zutphen.

Vergaderlocatie Gelderland