Sporthotel Zutphen

Goed onderhouden voetbalvelden, in- en outdoor tennisbanen, 10 professionele bowlingbanen, 4 squashbanen en een modern fitnesscentrum maken van Inntel Hotels Resort Zutphen het ideale sporthotel! Naast het grote aanbod aan sportfaciliteiten, heeft ons sporthotel zeer professioneel personeel met ruime ervaring in een topsportomgeving.

Uiteraard kunt u ook heerlijk ‘ontspannen’ sporten en bijvoorbeeld gebruik maken van het zwembad. Ons sporthotel is gelegen tussen de Veluwe en de Gelderse Achterhoek in de omgeving van Apeldoorn en Arnhem. 

Topsport voetbal

Inntel Hotels Resort Zutphen is bij uitstek een locatie voor een succesvol voetbaltrainingskamp. Op steenworp afstand liggen zeer goed onderhouden voetbalvelden. Daarnaast beschikt het hotel over overdekte sport- en ontspanningsfaciliteiten. Er is een special aanbod van arrangementen op het gebied van topsport. Van teambuilding-arrangementen tot een voetbalkamp voor de jeugd, bij Inntel Hotels Resort Zutphen is alles mogelijk. 

Topsport voetbal

Topsport Tennis

Met in totaal 11 in- en outdoor tennisbanen, speciaal samengestelde sportmaaltijden en ervaring met diverse (inter)nationale toptoernooien, is Inntel Hotels Resort Zutphen de ideale locatie voor het succesvol beoefenen van (top)tennis. Ons sporthotel heeft verschillende partners waaronder Eltingh Haarhuis Tennis & Events, All-in Tennis Clinics en Tennis Coaching Barcelona. Lees meer over Topsport Tennis.

Topsport Tennis

Ontspannen Sporten

Genieten van een barbecue terwijl iedereen het nog heeft over uw zojuist gegooide strike op de bowlingbaan. Of gaat u toch liever een paar baantjes trekken in het zwembad om vervolgens een sauna te nemen? Ontspanning en sportiviteit gaan bij Inntel Hotels Resort Zutphen hand in hand. De 67 comfortabele hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien.

Voor meer informatie over het aanbod aan (top)sport arrangementen of over Inntel Hotels Resort Zutphen in het algemeen? Bel 0575 – 539 733 of stuur een e-mail naar saleszutphen@inntelhotels.nl.

Ontspannen Sporten