Tennis Arrangement

Op zoek naar een hotel om te overnachten tijdens een sportief tennisweekend of midweek met vrienden en familie? Met 6 outdoor, 4 indoor tennisbanen en 1 all-weather baan is Inntel Hotels Resort Zutphen het ideale Tennishotel met verschillende tennisarrangementen ongeacht het weer, voor elke tennisliefhebber. 
Dit 4 sterren hotel beschikt naast het aanwezige tennispark over een zwembad, fitness centrum, squashbanen, bowlingbanen en een restaurant. Ook kunt u na een dagje (Top)sport heerlijk relaxen in de sauna of een ontspannende massage boeken. De comfortabele hotelkamers zijn de ideale thuisbasis voor een sportief en ontspannen verblijf. Bij sporthotel Inntel Hotels Resort Zutphen kunt u ook terecht voor een diner in Restaurant SENSE.

Arrangementen

Het tennispark biedt de basis voor een perfect verblijf in ons Tennishotel in Zutphen. Resort Zutphen biedt verschillende tennisarrangementen aan.

Weekend Tennisarrangement of  Midweek Voordeel Tennisarrangement 

Ga er een weekend of midweek sportief tussenuit en geniet van een overnachtingen met ontbijtbuffet, een 2-gangen dagmenu in Brasserie SENSE en natuurlijk twee keer 2 uur op de tennisbaan. Uiteraard maakt u gratis gebruik van het zwembad, de sauna, de fitness en meer! 

Arrangementen

Groepsarrangement

Tennis & Relax Groepsarrangement 

Actief een weekend of midweek er tussenuit met tennisvrienden? Boek dan het Tennis & Relax Groepsarrangement, inclusief 4 uur baanhuur en vrij gebruik van fitness, zwembad, sauna, jeu de boules en draadloos internet. Het perfecte tennisarrangement voor een groep vrienden of familie! Daarnaast kunt u ook nog culinair genieten met een 3-gangen dagmenu in restaurant SENSE en onze Borrel & Bites.

Groepsarrangement

Partners

Ons Tennishotel in Zutphen heeft verschillende partners op het gebied van tennisarrangementen. De jeugdkampen tennis staan onder leiding van Eltingh Haarhuis Tennis & Events. Voor volwassen (zakelijke) groepen zijn er All-in Tennis Clinics. Topcoach Eric Pietersz organiseert bij het Tennishotel intensieve trainingsweken met veel persoonlijke aandacht voor kleine groepen (max. 4 personen). Voor meer informatie omtrent de verschillende tennisarrangementen kunt u contact opnemen via 0575 – 539 733 of saleszutphen@inntelhotels.nl

Partners