Tennishotel in Zutphen

Met 11 tennisbanen, speciale sportmaaltijden, overdekte sportfaciliteiten en ervaring met (inter)nationale toptoernooien, is Inntel Hotels Resort Zutphen het ideale ‘Tennishotel’ voor elke tennisliefhebber. Het tennispark van Inntel Hotels Resort Zutphen biedt de basis voor een perfect verblijf in ons (tennis)hotel.

Dit 4 sterren hotel is van alle gemakken voorzien en draagt bij aan een echte topsportomgeving. Naast het aanwezige tennispark, beschikt Inntel Hotels Resort Zutphen over een zwembad, fitness centrum, squashbanen, bowlingbanen en een restaurant.

Arrangementen & Partners

Ons ‘Tennishotel’ accommodeert jeugdkampen onder leiding van Eltingh Haarhuis Tennis & Events. De leeftijdsgroep voor de jeugdkampen is afgestemd op jongeren t/m 16 jaar. Voor meer informatie omtrent de verschillende arrangementen kunt u contact opnemen via 0575 – 539 733 of saleszutphen@inntelhotels.nl 

Arrangementen & Partners

Ontspannen Tennis

Ontspannen tennissen doet u op een van onze outdoor gravelbanen of in onze tennishal. Na het tennissen kunt u even heerlijk tot rust komen in het zwembad en de sauna. De comfortabele hotelkamers zijn de ideale thuisbasis voor een sportief en ontspannen verblijf. Bij sporthotel Inntel Hotels Resort Zutphen kunt u ook terecht voor een diner in restaurant SENSE. Bij mooi weer zit u goed op het sfeervolle terras en geniet u van uw ontbijt, lunch of diner.

Ontspannen Tennis