Vergaderlocatie Gelderland

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Gelderland, in de omgeving van Apeldoorn en Arnhem? Inntel Hotels Resort Zutphen is de ideale vergaderlocatie in Gelderland. Dit 4 sterren hotel beschikt in totaal over 12 vergaderzalen met een capaciteit tot 200 personen. De vergaderzalen zijn voorzien van daglicht en hebben een groene omgeving met wandelmogelijkheden. Ook voor een personeelsuitje in Gelderland, biedt Inntel Hotels Resort Zutphen alle mogelijkheden!

Faciliteiten en Bereikbaarheid

De vergaderlocatie is onder andere voorzien van gratis draadloos internet, airconditioning en professionele service. Zowel voor als tijdens uw bijeenkomst, is er een vast contactpersoon waar u terecht kunt met al uw vragen. Alle sportfaciliteiten kunnen geheel gratis in gebruik worden genomen. Inntel Hotels Resort Zutphen beschikt over een zeer ruime parkeergelegenheid. Daarnaast is het mogelijk om met gratis groepsvervoer van- en naar NS station Zutphen te reizen. Kortom, Inntel Hotels Resort Zutphen is de ideale vergaderlocatie in Gelderland! 

Faciliteiten en Bereikbaarheid

Thema Breaks

De Thema Breaks laten de deelnemers ontstressen tussen de (zakelijke) bijeenkomsten door. Even een frisse neus halen met een steptocht langs de IJssel, heerlijk ontspannen met Business Yoga of een workskhop koken. De activiteiten dragen bij aan de groepsdynamiek. Bekijk het gevarieerde aanbod van Thema Breaks

Thema Breaks

Lunch en Diner

In Restaurant SENSE kunt u terecht voor overheerlijke maaltijden. Laat u inspireren door het gevarieerde menu. De moderne, ongedwongen sfeer maakt het dineren bij SENSE tot een verrukkelijke culinaire ervaring. Het restaurant is de ideale locatie om een actieve en effectieve dag succesvol af te sluiten. Voor een drankje en een snack kunt u terecht in de Hotelbar.

Voor meer informatie over Inntel Hotels Resort Zutphen als vergaderlocatie in Gelderland, bekijk de pagina Meetings & Events.

Lunch en Diner