Voetbalhotel in Zutphen

Inntel Hotels Resort Zutphen als Voetbalhotel voor het trainingskamp van uw voetbalteam? Ons (top)sporthotel beschikt over meerdere voetbalvelden (gras/FIFA 2 kunstgras), comfortabele hotelkamers en een fitnesscentrum. Ook op het gebied van voeding heerst er een topsportmentaliteit; de maaltijden worden afgestemd op uw sportieve prestaties.
Door de aanwezige faciliteiten te combineren met uitstekende professionele en flexibele service, zorgt Inntel Hotels Resort Zutphen ervoor dat alle ingrediënten voor een succesvol trainingskamp aanwezig zijn. Uw voetbalhotel in de omgeving van de Veluwe en de Gelderse Achterhoek!

Voetbal Arrangementen

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft als Sporthotel verschillende, op topsport afgestemde, arrangementen. Zo bestaat een arrangement onder meer uit een overnachting, ontbijt, lunch, 3 gangen diner, gebruik voetbalveld en een wasservice. De arrangementen zijn uiteraard af te stemmen op uw persoonlijke voorkeuren. Bekijk hier onze arrangementen

Voetbal Arrangementen

Referenties topclubs

Ons hotel heeft ruime ervaring met het faciliteren van verschillende voetbaltrainingskampen. Onder andere teams van Ajax, AC Milan en Anderlecht hebben gekozen voor de topsportaccommodatie van Inntel Hotels Resort Zutphen als voorbereiding op het voetbalseizoen.
Wilt u meer informatie of direct een scherpe offerte? Bel 0575 - 539 733 of mail naar sales@inntelhotelsresortzutphen.nl.

Referenties topclubs