Weekend Achterhoek

Een weekend in de Achterhoek is pas compleet met een verblijf in het 4 sterren Inntel Hotels Resort Zutphen. Met veel verschillende sportfaciliteiten en ontspanningsmogelijkheden draagt het hotel bij aan een gezonde lifestyle. Het hotel heeft in totaal 67 hotelkamers en beschikt over 12 multifunctionele vergaderzalen. Daarnaast bieden we een divers aanbod aan hotel arrangementen in de Achterhoek.

Sport en Ontspanning

Inntel Hotels Resort Zutphen heeft een verrassend groot aanbod op het gebied van sport en ontspanning. Een middagje tennissen op een van de tennisbanen en daarna een potje bowlen met vrienden en familie. Of toch liever een ontspannen yoga-arrangement. Bij Inntel Hotel Resort Zutphen treft u een ideale combinatie van gezelligheid en een gezonde lifestyle… Heerlijk ontspannen en overnachten in de Achterhoek!

Sport en Ontspanning

Heerlijk en gezellig eten

In Restaurant SENSE kunt u in een ongedwongen en eigentijdse sfeer genieten van gevarieerde maaltijden. Heerlijk eten, met passie en zorg bereid, in een sfeervolle omgeving. Met goed weer kunt u ook op het terras genieten van uw ontbijt, lunch of diner. Voor een kopje koffie, drankje of gezonde snack, kunt u terecht bij de Hotelbar. De echte sportfanaten kunnen ook kiezen voor speciale sportmaaltijden. 

Heerlijk en gezellig eten