Yoga Arrangementen

Ontspan met yoga en verlicht daarmee je mentale en fysieke spanningen. Na een yogales voel je je een stuk fitter en energieker! Door regelmatig yoga te beoefenen voorkom je schouder, nek- en rugklachten. Kom geestelijk en lichamelijk geheel tot rust door de combinatie van yoga en een heerlijk ontspannen overnachting in de Achterhoek, bij 4 sterren Inntel Hotel Resort Zutphen. Of reserveer online het Yoga, Massage en City ZEN arrangement.

Yoga en Massages

Een ontspanningsmassage zorgt voor de juiste balans van uw lichaam en geest. Het rustige tempo van de massage in combinatie met de ontspannende omgeving laten uw lichaam geheel tot rust komen. Met de Vinyasa flow yoga zal zowel uw lichaam als uw geest versterkt worden. Deze vloeiende vorm van yoga duurt ongeveer anderhalf uur. Elke zondag is er om 10:30 uur een inlooples, voor iedereen toegankelijk ongeacht leeftijd of conditie (Duur 1,5 uur, vanaf 4 personen, prijs € 7,50 p.p.)

Yoga en Massages

Yoga met Sport en Ontspanning

Naast de mogelijkheden om heerlijk te ontspannen met Yoga en Massages, beschikt Inntel Hotels Resort Zutphen over tennisbanen, squashbanen, bowlingbanen en een zwembad. De hotelkamers zijn voorzien van gratis draadloos internet, flatscreen TV en een badkamer met bad en douche. Uiteraard staat ons personeel ook altijd voor uw klaar. Kortom, alle aspecten voor een zorgeloos en ontspannen verblijf zijn aanwezig bij Inntel Hotels Resort Zutphen. Ideaal voor een heerlijk weekend in de Achterhoek!

Yoga met Sport en Ontspanning