Duurzaam Vergaderen

Bent u op zoek naar een unieke duurzame vergaderlocatie in Gelderland? Dan bent u bij Inntel Hotels Resort Zutphen aan het juiste adres. In totaal zijn er 12 vergaderzalen met een capaciteit van 5 tot 200 personen. Deze zalen zijn voorzien van daglicht, airconditioning en high-tech vergaderfaciliteiten. Inntel Hotels Resort Zutphen biedt verschillende vergaderarrangementen aan om uw vergaderingen of congressen compleet te maken. Kortom, duurzaam vergaderen doet u bij Inntel Hotels Resort Zutphen

Voor meer informatie over zakelijke overnachtingen, bijeenkomsten en prijzen belt u 0575 - 539 704 of mailt u naar saleszutphen@inntelhotels.nl.

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord zaken doen

Naast de Gouden Green Key, de hoogst mogelijke onderscheiding op het gebied van duurzaamheid, hebben wij als eerste hotel van Nederland de PSO erkenning ontvangen voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit houdt in dat Inntel Hotels Resort Zutphen op het gebied van sociaal ondernemen zowel kwantitatief als kwalitatief een grote bijdrage levert en dat hier duurzaam vergaderd kan worden.

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord zaken doen

Duurzaam Vergaderarrangement

Voor duurzaam vergaderen met een goed gevoel kunt u gebruikmaken van een van onze duurzame vergaderarrangementen. De arrangementen variëren van 8-uurs tot 32-uurs vergaderarrangementen, als u langer wilt blijven is dit uiteraard mogelijk. Naast de duurzaam vergaderarrangementen biedt Inntel Hotels Resort Zutphen ook Flexibel Vergaderen  aan voor groepen tot 6 personen. Hierbij bepaalt u de tijdsduur van uw flexibele en duurzame vergadering zonder gebonden te zijn aan vaste dagdelen.

Duurzaam Vergaderarrangement

Thema Breaks

Inntel Hotels Resort Zutphen biedt interessante thema breaks om met frisse ideeën de volgende vergadersessie in te gaan. Ga naar het overzicht om de ideale thema break voor uw vergadergezelschap uit te kiezen. 

Ga bijvoorbeeld in de break golfen op de schitterend gelegen Pitch & Putt golfbaan ca. 15 autominuten van het resort. Na een korte instructie met koffie en appelgebak kan iedereen zelfstandig golfen. Zo wordt duurzaam vergaderen nog leuker!

Thema Breaks