Familieweekend Accommodatie

Wilt u weer lekker een weekendje weg met de familie, kom dan overnachten in de Achterhoek bij Inntel Hotels Resort Zutphen. Met een grote verscheidenheid aan sportfaciliteiten onder hetzelfde dak als de hotelkamers, zoals tennisbanen, een multi sport court, bowlingbanen en squashbanen, is Resort Zupthen bij uitstek een familie weekend accommodatie. Het hotel biedt u ook een zwembad, sauna, Life Fitness Gym en yogalessen.

Ook in de groene omgeving van Zutphen zijn vele activiteiten te beleven om uw familieweekend in de Achterhoek onvergetelijk te maken. Inntel Hotels Resort Zutphen biedt speciale familiearrangementen aan om uw verblijf te veraangenamen.

Familie Sport Arrangementen

Om uw familieweekend nog leuker te maken bieden we verschillende arrangementen aan. Ga er bijvoorbeeld sportief tussenuit met het hele gezin en geniet van 2 overnachtingen in ons sporthotel in Zutphen met ontbijtbuffet, een barbecue en een sportpas of verwenpakket. Uiteraard maakt de hele familie gratis gebruik van het zwembad, de sauna, de fitness en meer! Klik hier voor meer info over het Familie Sport Arrangement.Familie Sport Arrangementen

Activiteiten

Maak uw familie-uitje tot een onvergetelijke belevenis en boek een activiteit tijdens uw verblijf.

Wat te denken van een tennis- of bowlingclinic, zeskamp of rondvaart met de fluisterboot. U kunt ook kiezen voor een high tea in de gezellige binnenstad, een sessie koe-knuffelen, een yoga les of massage. Liever iets in de avond? Een karaokeavond of een culinaire avond met TopSjef zijn zeker aan te raden. 

Activiteiten