Groepsaccommodatie Achterhoek

Op zoek naar een groepsaccommodatie in de Achterhoek om er lekker een paar dagen tussenuit te gaan met familie of vrienden? Kom dan bij Inntel Hotels Resort Zutphen overnachten in de Achterhoek. Het hotel biedt een grote variatie aan faciliteiten onder hetzelfde dak als de hotelkamers, zoals tennisbanen, een multisportcourt, bowlingbanen en squashbanen. Ook is er de mogelijkheid om lekker te relaxen in het zwembad, de sauna en tijdens een massage of yogales op zondag.
De prachtige omgeving van de IJssel en de vele activiteiten zullen uw weekend in de Achterhoek compleet maken. Inntel Hotels Resort Zutphen biedt speciale groepsarrangementen met leuke activiteiten aan om uw verblijf te veraangenamen.

Activiteiten

Maak uw groepsuitje onvergetelijk en boek verschillende bijpassende activiteiten tijdens uw verblijf in onze groepsaccommodatie in de Achterhoek.

Bijvoorbeeld een tennis- of bowlingclinic, zeskamp of rondvaart met de fluisterboot. U kunt ook Hanzestad Zutphen in gaan voor een high tea in de oude binnenstad of kiezen voor een sessie koe-knuffelen op de boerderij. Liever een leuke invulling van het avondprogramma? Organiseer een karaokeavond of een culinaire avond met TopSjef om samen te zingen of te koken.

Activiteiten