Friesland

Ontdek de schoonheid van Friesland

Wil je graag een weekendje of weekje weg met je gezin? Maar ben je geen fan van de drukte van de stad? Kies dan voor een vakantie in de natuur. Pak alle benodigdheden in voor het hele gezin, vergeet de tent en de haringen niet en ga lekker kamperen aan het Bergumermeer. Deze plek in Friesland laat je door alle mogelijkheden de ware schoonheid van deze provincie ontdekken. Dus waar wacht je nog op? Op naar het noorden! 

Water

Zoals de naam al zegt, kampeer je bij het Bergumermeer aan het water. Hierdoor heb je genoeg keuze uit de dagelijkse activiteiten. Ga bijvoorbeeld op een zonnige dag met je gezin aan het meer zitten om te genieten van de zon. De kinderen nemen een plons in het diepe, terwijl jij ontspannen eindelijk eens dat ene boek leest dat al jaren op lijstje staat. Liefhebbers kunnen hier ook naar hartelust vissen, het water zit vol met verschillende vissoorten. Willen jullie graag het water op? Huur een zeil- of motorboot voor een dagje watersport.

Activiteiten bij slecht weer 

Kamperen en slecht weer is niet echt een combinatie waar je op zit te wachten. Gelukkig hoef je tijdens regenachtige dagen niet noodgedwongen met je gezin de hele dag in de tent te blijven zitten. Een camping houdt gelukkig vaak rekening met de slechtere omstandigheden van het Nederlandse weer. Zo heeft Vakantiepark Bergumermeer een zwembad met vertier voor het hele gezin. Jongeren kunnen overdag ook terecht bij het jeugdhonk voor videospelletjes, of ze mogen creatief aan de slag tijdens een knutselmiddag. Het animatieteam zorgt voor verdere entertainment.

Geen liefhebber van kamperen? 

Gaan bij jou de nekharen overeind staan bij de term ‘kamperen’? Geen nood. Er zijn nog voldoende andere accommodaties te vinden rondom het Bergumermeer. Bekijk bijvoorbeeld de website van Vakantiepark Bergumermeer voor de verschillende huisjes voor het hele gezin zoals een beach lodge, bungalow of chalet. Zo geniet jij optimaal van de natuur in een comfortabele omgeving met dagelijks voldoende activiteiten om je heen.